Magamról

Üdvözlöm honlapomon!
 
Hári Tibor vadászpuskaműves vagyok.
1966-ban születtem Pápán, ahol jelenleg élek, és dolgozok. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, mert apai ágon igen értékes örökséget kaptam: édesapámtól a vadászat szenvedélyét, nagyapámtól pedig kiváló kézügyességet. Mindezek nagyon sokat jelentenek számomra, és biztos vagyok benne, hogy ezt a képességet a munkáim során tudom majd kamatoztatni. 

Mint már említettem, a vadászat édesapám által ragadt rám, ő oltotta belém, és immár majd harminc éve hódolok is ennek a szenvedélynek. Amióta az eszemet tudom, mindig is érdekeltek a vadászfegyverek. Gyerekként kerestem minden lehetőséget, hogy kézbe vehessem édesapám csodaszép Sauer sörétesét. Már kisiskolás koromban elkészítettem az első puskámat. Igaz még csak fából, de meglehetősen jól hasonlított az igazira. Most szerénytelenség nélkül mondhatom, azóta nagyon sokat fejlődtem!

Vadászpuskaműves vállalkozásomat 2012 év őszétől kezdtem meg, de már több mint húsz éves gyakorlatom van a vadászfegyver agyazások készítését illetően. Néhány éve pedig a fegyverek díszítő vésését is elkezdtem, így a továbbiakban már ezzel is foglalkozok. Kezdetben még csak magam részére készítettem, majd ahogy tökélesedett a technikám és a stílusom, úgy másoknak is egyet-egyet. Mára már egyre többen büszkélkedhetnek munkáimmal.

Mivel mindig is érdekeltek, vonzottak a nagy igénnyel elkészített míves fegyverek, ezért a magam munkájában is ezt a mércét szeretném követni, hogy a térségünkben lévő szakember hiányt pótolva nyújtsak magas színvonalú teljes körű szolgáltatást. Kezdetben általános javítási munkákat tudok vállalni, de szeretném kiterjeszteni a tevékenységemet igény szerinti új fegyverek gyártására is. 

Köszönöm, hogy meglátogatott!